Juho Lindström        
       

Current Scenography

Kolmas nainen -musikaaliSarjahurmaajat - LadykillersKuin ensimmäistä päivää
Scenography
SaarnaajaYksi mies kaksi pomoaAfter Dark Helsinki 2017Cantus Arcticus Virpi Pahkinen Kansallibaletti KansallisoopperaTäällä Pohjantähden Alla 3Esitystalous Elissa 2016 Seinäjoen KaupunginteatteriKvartettiKatveUnohdettu joulukorttiTangot Solmussa - Meri Oulun kesäteatteri 2015Mary AnningWitches of the EastwickMuumilaakson marraskuuTAKO Tanssi kokonaistaideteoksenaEnders GameMed kärlek till PatrikKolme Pientä PorsastaRisto RäppääjäNahkatakkinen Tyttö -musikaaliAvoid - made bu thought of spaceSänkySanovat sitä ystävyydeksiPuolet AuringostaKun olemme polttaneet kaikenLoppu hyvin, kaikki hyvinHirvi Teatteri ToivoElisa -musikaali

Other Design

LepakkoKarkkipäiväAInolava Seinäjoen KaupunginteatteriKalevalanmaa kansallisbaletti 2017

 

 

Med kärlek till Patrik

2014

Kaksikielinen monologiesitys “Med kärlek till Patrik” on suunnattu lukioikäisille ja sen tavoitteena on motivoida suomenkielisiä nuoria ruotsin kielen opiskeluun.

“Med kärlek till Patrik” -esityksen fiktiivisen kertojahahmon vihamielisen suhtautumisen ruotsin kieltä kohtaan on käynnistänyt 1980-luvun voitokas ruotsalainen korkeushyppääjä Patrik Sjöberg, jonka kanssa kertojahenkilö on lapsuudestaan asti käynyt rankkaa sisäistä kamppailuaan. Humoristisen ja lämminhenkisen esityksen aikana kertojahahmo löytää kuitenkin aivan uuden näkökulman ruotsin kieleen, suomenruotsalaisuuteen ja Ruotsiin Patrik Sjöbergiä unohtamatta.

Esityksen on suunnitellut ja käsikirjoittanut Kari Jagt (FIA). Esityksen on ohjannut Frank Skog (FIA), joka on myös kääntänyt näytelmän ruotsinkieliset osuudet.

Käsikirjoitus ja esityssuunnittelu:
Kari Jagt
Ohjaus ja käännökset:
Frank Skog
Lavastussuunnittelu ja projisoinnit:
Juho Lindström