Juho Lindström        
       

Current Scenography

Kolmas nainen -musikaaliSarjahurmaajat - LadykillersKuin ensimmäistä päivää
Scenography
SaarnaajaYksi mies kaksi pomoaAfter Dark Helsinki 2017Cantus Arcticus Virpi Pahkinen Kansallibaletti KansallisoopperaTäällä Pohjantähden Alla 3Esitystalous Elissa 2016 Seinäjoen KaupunginteatteriKvartettiKatveUnohdettu joulukorttiTangot Solmussa - Meri Oulun kesäteatteri 2015Mary AnningWitches of the EastwickMuumilaakson marraskuuTAKO Tanssi kokonaistaideteoksenaEnders GameMed kärlek till PatrikKolme Pientä PorsastaRisto RäppääjäNahkatakkinen Tyttö -musikaaliAvoid - made bu thought of spaceSänkySanovat sitä ystävyydeksiPuolet AuringostaKun olemme polttaneet kaikenLoppu hyvin, kaikki hyvinHirvi Teatteri ToivoElisa -musikaali

Other Design

LepakkoKarkkipäiväAInolava Seinäjoen KaupunginteatteriKalevalanmaa kansallisbaletti 2017

 

 

Premiere 28.11.2014

 

Lepakko

Die Fledermaus

Johann Strauss

 

Suomen Kansallisooppera

Finnish National Opera


Assisteeraus

Assistant to the Set Designer

 
Musiikinjohto
Alfred Eschwé / Kurt Kopecky
Ohjaus
Marco Arturo Marellli
Lavastus
Marco Arturo Marellli
Puvut
Dagmar Niefind
Valaistus
Marco Arturo Marellli

 

Notaari Falke on jätetty juhlien jälkeen kaupungille lepakoksi puettuna, ja kostoksi hän järjestää sarjan väärinkäsityksiä. Ruhtinas Orlofskyn kosteissa juhlissa vieraat eivät tunnista toisiaan, ja sekaannukset johtavat kaikki lopulta vankilaan. Hilpeässä loppuselvittelyssä huomataan, että kaikki oli samppanjan syytä. Kuplivan kepeästi kuohuva musiikki on tehnyt Lepakosta operetin kuolemattoman klassikon.

Tuore toteutus osoittaa, että tutustakin teoksesta voi aina löytää uusia puolia. Loisteliaista Ruusuritarista ja Pelléas ja Mélisandesta tuttu ohjaaja-lavastaja Marco Arturo Marelli lupaa Kansallisoopperan näyttämölle väriä, liikettä, iloa ja kaleidoskooppimaisia pyörteitä. Ja kaikki tehdään tietenkin aidolla wieniläisvalssin kepeydellä.