Juho Lindström        
       

Current Scenography

Kolmas nainen -musikaaliSarjahurmaajat - LadykillersKuin ensimmäistä päivää
Scenography
SaarnaajaYksi mies kaksi pomoaAfter Dark Helsinki 2017Cantus Arcticus Virpi Pahkinen Kansallibaletti KansallisoopperaTäällä Pohjantähden Alla 3Esitystalous Elissa 2016 Seinäjoen KaupunginteatteriKvartettiKatveUnohdettu joulukorttiTangot Solmussa - Meri Oulun kesäteatteri 2015Mary AnningWitches of the EastwickMuumilaakson marraskuuTAKO Tanssi kokonaistaideteoksenaEnders GameMed kärlek till PatrikKolme Pientä PorsastaRisto RäppääjäNahkatakkinen Tyttö -musikaaliAvoid - made bu thought of spaceSänkySanovat sitä ystävyydeksiPuolet AuringostaKun olemme polttaneet kaikenLoppu hyvin, kaikki hyvinHirvi Teatteri ToivoElisa -musikaali

Other Design

LepakkoKarkkipäiväAInolava Seinäjoen KaupunginteatteriKalevalanmaa kansallisbaletti 2017

 

 

Hirvi

Tarina toisesta mahdollisuudesta

Teatteri Toivo 2012

 

Hirvi on kouluikäisille ja aikuisille suunnattu säväyttävä teatterikokemus. Hirvi on tarina täynnä ihmisyyttä, kasvun voimaa ja mystiikkaa. Hirven taianomainen maailma sisältää tarinan luonnon voimasta, ihmisyydestä, anteeksiannosta ja kasvusta -mukana on myös ripaus Kalevalaa.

Tarina perustuu Sari Peltoniemen kauniiseen Hirvi-romaaniin. Teatteri Toivon Maiju Tarpila ja Ville Haikola sovittavat ja ohjaavat tarinan eloon lavalle ja toivottavat niin nuoret kuin aikuiset tervetulleeksi seuraamaan tarinaa uudesta mahdollisuudesta.

"Olen joskus seissyt metsän rajalla. Kokeillut jalallani varovasti maata siitä kohtaa, missä metsä loppuu ja tiennyt jo silloin, että jos koskaan ylittäisin sen rajan, ei metsä olisi enää turvanani. Olisin yhtä eksynyt ihmisten maalla kuin äitini oli silloin, kun hän astui metsään ensimmäisen kerran."

Yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskuksen kanssa.Valtimonteatterissa

La 5.5.2012 kello 19.00 Ensi-ilta
Su 6.5.2012 kello 15.00
Su 6.5.2012 kello 19.00
Ma 7.5.2012 kello 19
Ti 8.5.2012 kello 19
La 12.5.2012 kello 15.00
La 12.5.2012 kello 19.00

Rooleissa:
Sami Ahonen
Konsta Kesälä
Pihla Kuikka
Tiia-Mari Mäkinen
Joonas Saine
Julia Tarvainen

Ohjaus, sovitus, käsikirjoitus:
Maiju Tarpila ja Ville Haikola
Piano, viulu ja sovitus:
Suvi Telivuo
Laulut:
Liisa Seppälä (sävellys)
Lavastus ja grafiikka:
Juho Lindström
Puvustus:
Evgenia Smirnova ja Riikka Kruus
Maskeeraus:
Veera Keskinen
Tuottaja:
Jenni Nikinmaa